For tre år siden var Lars Christian og jeg i Las Vegas, og da vi kom hjem var vi skjønt enige; dette måtte bli reisemålet for en guttetur. Etter å ha luftet det med gutta ble det stor stemning, og etter å ha overført 500 kroner til en sparekonto hver måned i tre år, nærmer turen seg med stormskritt.

23. mars reiser vi til Gardermoen med Las Vegas som endestasjon. Flybillettene fikk vi ganske billig – 5095,- kroner pr hode. Vi skal være i Las Vegas i 7 dager og bo på The Signature at MGM Grand. Vi har leid en Two-bedroom suite; et beist av en suite på nesten 150 kvadratmeter, med 3 bad (2 av dem med Jacuzzi), kjøkken med blender og oppvaskmaskin, sengeplass til 8 personer, 5 plasmaskjermer, stereoanlegg og balkong. For én uke i denne herligheten betaler vi bare 15.000 kroner totalt, eller 2500,- pr hode. Las Vegas er definitivt et billig sted å bo.

På planen for turen har vi også spikret visse ting. Blant annet skal vi hentes på flyplassen i en Hummer-limousine med sofaplass til 14, stroboskop, neon og laserlys, flatskjermer, stereoanlegg og bar. En time i denne grombilen koster bare $125 totalt.

Vi har også planer om en helikoptertur til Grand Canyon med champagnelunsj (ca. $300 pr pers), og vi skal se Cirque du Soleil – Ka. Der er billettene ganske dyre ($170), så jeg prøver enten å finne noen gode rabattkoder på nettet, eller stikke innom Tix4Tonight-kiosken utenfor hotellet vårt der man ofte får sterkt rabatterte billetter til show som går samme dag. Det gjorde vi sist gang og havnet på rundt $90, som brått blir litt hyggeligere for lommeboka.

Det blir selvsagt også hyppige innslag av pokerturneringer, nattklubber og annen moro. Jeg tar veldig gjerne i mot tips til restauranter i Las Vegas med god «value for money», selv om vi allerede har funnet en del kandidater hos Tripadvisor.

Sist jeg var i Las Vegas skrev jeg forresten også Storbyguide til Las Vegas. Jeg er spent på å se hva som har skjedd med byen i løpet av de tre årene.

21 dager igjen. Sommerfugler i magen.