Det tror jeg de fleste av oss er.

I går svitsjet jeg innom programmet Are you smarter than a 5th grader? på TV3. Siden det var første gang jeg så programmet, trodde jeg til å begynne med at de voksne amerikanerne spilte dumme for å la femteklassingene vinne, men etter hvert som jeg skjønte konseptet og så at dette faktisk var en kjendisutgave der inntektene gikk til veldedighet, kunne jeg ikke annet enn å måpe.

For – voksne mennesker klarte ikke å finne antall E’er i Mathematics. De mente Europa var et land og trodde spørsmålet om hvor Budapest var hovedstad var en spøk. Whaat? Hungry? Never heard of it!

En piccolo var selvsagt et perkusjonsinstrument fordi begge begynte på P, og verdens største regnskog lå garantert i Afrika.

Femteklassingene måtte redde dem gang på gang.

I morgen skal de samme personene få stemme på hvem som blir verdens mest innflytelsesrike person.

Jeg har ikke ord.