Jeg er veldig glad i pizza. Faktisk tror jeg ikke jeg overdriver hvis jeg sier at jeg spiste pizza til middag 5 dager i uka i snitt i løpet av fem år som student i Trondheim (det ble veldig mye i i den setningen).

Det blir riktignok ikke like mye nå som man er familiefar og har kone og sånn, men jaggu ble det ikke en liten en i går kveld. Og – da jeg satt hjemme hos mamma og pappa og jobbet i dag, oppdaget jeg tre Big One-biter i kjøleskapet fra i går, som jeg tok i mikrobølgeovnen til lunsj.

En halvtime senere hadde pappa med en pizza fra Peppe’s som var til overs fra et møte han hadde vært på, og jeg klarte selvsagt å presse ned noen biter. Dagen var komplett da jeg kom hjem og Joanna vartet opp med hjemmelaget pizza (den var selvsagt best av alle). Nå lurer jeg på om jeg skal ta de siste bitene til kveldsmat mens jeg ser Liverpool-kampen – bare for å gjøre røverhistorien komplett med «bare pizza i ett døgn», liksom.

Forresten er frossenfavoritten om dagen Superiore (pizza originale). Den har chili, pepperoni og skinke på seg og er litt pikant og veldig god. Det hender at Ica har tilbud på 5 i slengen. Vær på vakt.

ʍoɹɔ lʎɹǝɥs :ɹɐʌs