Jeg har en tendens til å snuble over morsomheter her og der i mitt daglige liv på nettet, og til nå har jeg brukt digg til å bokmerke det morsomme som jeg ikke legger til som bokmerker (til vanlige bokmerker bruker jeg Delicious).

Imidertid falt jeg pladask for Posterous, som jeg har skrevet om i denne artikkelen. Det elegante er at man bare kan sende enkle e-poster for å opprette blogginnlegg (ja, det går på WordPress også, men jeg synes ikke det virker 100%, og dessuten vil jeg holde disse postene på siden i dobbelt forstand), og via en hendig bookmarklet kan man også poste ting direkte når man snubler over dem på web.

I høyre marg vil du derfor fra nå av finne de siste tøys-og-tull-bokmerkene. Jeg ser at det er noe feil med overskriftene nedover i margen, så det får jeg fikse, i tillegg til en sideblogg-overskrift som står mer i stil med resten, selvsagt.