Jeg har vært i Köln denne uka for å dekke Photokina-messen for DinSide. Det har resultert i flere artikler:

Messen var langt bedre i år enn den var for to år siden, og nyhetene var mange. Morsomt var det også at enkelte nyheter var holdt igjen til selve messen, som Leicas nye S2-kamera med 37 megapiksler og brikke større enn fullformat, samt Olympus’ nye mockupmodell.

Etter tre dager på messeområdet (som er på 210.000m2!) skal jeg nå bruke den siste dagen på å være litt turist i Köln og knipse litt. Jeg håper bare at beinet holder; i går haltet jeg fordi venstre fot var så vond – å gå 9-10 timer hver dag er ikke helt vanlig kost for en kontorrotte som meg.

Det er heller ikke fritt for at det blir en tur innom en Häagen-Dazs-kiosk og litt butikker for å handle med hjem til jentene. Jeg burde også definitivt ha kjøpt noen nye Converse.