Jada, jeg vet det blir mye vingling nå, men jeg gidder ikke å gjennomføre konseptet med å kalle opp alle blogginnlegg etter sanger. Selv om denne selvsagt kunne ha vært kalt Heaven, har det litt med hvor lettvint det er å finne tilbake, søkemotoroptimalisering og den slags.

Denne uka har jeg blitt oppover ørene forelsket Spotify, som uten sidestykke er den beste musikktjenesten jeg har prøvd. Her får du tilgang på enorme mengder musikk (inspirert av iTunes, uten tvil), og alt reagerer umiddelbart og fungerer som en drøm. Du kan opprette spillelister, dele dem med andre og til og med invitere andre til å bidra med sanger på din spilleliste.

Jeg skrev om Spotify på tirsdag, og i løpet av halvannet døgn hadde jeg fått over 1600 e-poster fra lesere som tipset meg om musikk og veldig gjerne ville ha en invitasjon. Jeg klarte til slutt å få 100 invitasjoner til Spotify, og de er nå delt ut alle som én.

Dog vil jeg anmode deg om å betale for tjenesten. Gratisversjonen vil etter hvert også inneholder annonser (både visuelle og audible), og for bare 99 kroner måneden kan du høre på all musikk du har lyst til, helt uavbrutt, i én måned. Det er like mye som du betaler for å stappe magen full med Peppe’s Pizza en ettermiddag.

Du finner Spotify på Spotify.com

Til deg som har konto allerede, har jeg opprettet en collaborative-spilleliste der jeg tenkte at vi alle kunne legge én sang (bare én!) som vi har oppdaget etter å ha begynt å bruke Spotify. Denne finner du her. Min sang ble den norske gruppa Odd med Heroine, som var en av de 1631 tipsene jeg fikk denne uka.