Jeg har fått en ny idé, og det er at jeg skal døpe alle blogginnleggene mine etter sangtitler (jeg har tidvis gjort det hittil). Nederst i hvert innlegg får du se artisten/gruppa som har sangen, så blir hele bloggen litt musikkquiz samtidig (denne tar du vel?).

Selvsagt er cluet at overskriften må matche innholdet. Her er dagens historie:

Når jeg legger Elise har vi en ganske fast rutine. Det begynner med at mamma får nattaklem nede, og Elise går først opp i trappa. Deretter løper vi om kapp. Jeg pleier å gi henne seieren 75/25, men i kveld var det på tide at pappa vant igjen.

Jeg fintet henne derfor i andre halvdel av trappa. Lente meg på hennes høyre siden så hun blokkerte til høyre og satte i et rykk på venstre side av henne. Dessverre endte det med at jeg klinte kneet noe usannsynlig hardt inn i sprinklene, og jeg nærmest datt sammen i smerte. Jamret meg og klynket og slo i veggen og måtte konse 100% på ikke å banne eller grine.

Etter ti sekunder fikk jeg roet meg ned nok til å titte opp på henne, der hun stod triumferende på øverste trinn:

Jeg vant?

Smerte har sjelden gått over fortere.

ɐqqɐ :ɹɐʌs ƃıʇʞıɹ